Inbjudan

Inbjudan

På uppdrag av svenska friidrottsförbundet har IFK Helsingborg fått uppdraget och nöjet att arrangera Friidrotts-SM 2017. Vi hälsar hela friidrottssverige välkomna till Hedens idrottsplats den 25-27/8 2017.Dagsprogram för tävlingarna finns under separat flik på hemsidan. 

Kvaltävling

I grenprogrammet är kvaltävlingar planerade i alla teknikgrenar med final lördag och söndag (ej stav som tävlar i A-B-pool liksom höjd under fredagen). Ingen kvaltävling genomförs för teknikgren med final planerad under fredagen. Om kvaltävling utgår förläggs finalen på utsatt finaltid

Anmälan och anmälningsavgift:

Anmälan görs Online till Track & Field tävlingsadministration senast tisdag den 15 AUGUSTI 2017

Anmälningsavgiften är 150 kronor per deltagare och gren och 250 kronor

per stafettlag. Efteranmälan kan göras i mån av plats, förutsatt att ingen extra tävlingsomgång behövs. Senast en timme före start. Avgiften är 400 kronor per gren alternativt 500 kronor per stafettlag. Alla anmälnings-avgifter faktureras i efterhand.

Tränare och ledare

Tränare och ledare skall anmäla sig i samband med aktivas anmälan till IFK Helsingborgs kansli. Anmälan sker per mejl: ifk.helsingborg@telia.com

Föreningstält

De föreningar som önskar boka plats för föreningstält gör detta i samband med anmälan av tränare / ledare. Ej utnyttjad plats debiteras i efterhand med 1000 kr. För att skapa plats för så många som möjligt är det endast tillåtet med ett tält per förening och det maximala måttet 3 x 6 m.

 

Resa

Resa till Helsingborg och Hedens idrottsplats. Se information under fliken ”visit Helsingborg”

Boende

Se information samt erbjudande under fliken Hotellerbjudande

Kontakt IFK Helsingborg, Planteringsvägen 141B,  252 32 Helsingborg. Ifk.helsingborg@telia.com. 042137295