Volkswagen - officiellt bilmärke under Friidrotts-SM 2017

Inlägg av Torbjörn Dencker.

Nu kan vi stolt presentera Volkswagen som officiellt bilmärke under Friidrotts-SM i Helsingborg 25-27 augusti. Vi tog ett kort snack med Niklas Hilmersson på Volkswagen Helsingborg.

Vad betyder det för VW att vara en del av arrangemanget?– När Friidrotts-SM går i Helsingborg är det en självklarhet för Volkswagen Helsingborg att vara en del av det. Volkswagen sponsrar redan Allsvenskan och Superettan i fotboll och när vi fick förfrågan att vara med på SM i Friidrott såg vi chansen att nå ut till en ny målgrupp. Vi tycker det är viktigt att vårt varumärke förknippas med andra varumärken som står för samma ideal, menar Niklas.

På vilket sätt kommer ni synas under tävlingsdagarna?– Våra Volkswagen Shuttle kommer att vara väl synliga i Helsingborg under SM och vi kommer att ha exponering runt arenan.

Hur intresserad är du själv av friidrott?– Träning och friskvård ligger mig varmt om hjärtat, jag tycker att friidrott är en bra omväxling mot Moto GP som jag annars följer.

Ditt största friidrottsögonblick?– Eftersom jag själv är från Växjö är det Carolina Klüfts VM-guld i sjukamp 2003 när hon som tredje kvinna någonsin fick över 7000 poäng.

Vi ses på Heden!

 

 

IFK Helsingborg Friidrotts foto.448