Många anmälningar, samt lunchinformation

Vid midnatt gick ordinarie anmälan ut. I skrivande stund så är det 500 deltagare som gör 908 starter. Vi återkommer på lördag med tidsprogram och PM, samt att vi då åter öppnar webanmälan några dagar för eventuella efteranmälningar.

Vi har en hel del som har anmält lunch. Den kommer att servereas i Restaurang Tipshallen, som ligger cirka 100 meter irfån Telekonsult Arena. Ni kommer att få matbiljetter vid nummerlappsutdelningen. Eftersom Restaurangen inte har ordinarie öppet, så kommer möjligheterna att köpa lunch på plats, att vara starkt begränsade.

För er som har förbokat så går det bra att korrigera antalet fram till onsdag 28/2. Samma sak gäller för er som inte hunnit beställa lunch ännu. Restaurangen kommer att ha öppet (åtminstone) lördag kl. 12-15 och söndag kl. 11-14. Priset vid förbokning är 90kr och bokas på info@ifkvaxjo.se (ange eventuella allergier eller specialkost) och betalas till bg. 658-9212 senast onsdag.

Menyn är två rätter per dag som man kan välja på. Lördag: Pasta med köttfärssås eller Karré med championsås och potatis. Söndag: Kycklinggryta med ris alt. pasta eller Pannbiff med potatis och grönpeppparsås. 

IFK Växjö kommer också i vanlig ordning att ha igång kiosken. Där kan man välja på pastasallad, hamburgare, korv, baguetter, smörgåsar, bullar, dricka, kaffe m.m..

/ Fredrik Ahlström, IFK Växjö